Välisuks turvakaamerate kodu

13 Dec

See kord armastatud linn on nüüd röövimise pealinn, mitte ainult riigi, vaid riik ja ausalt öeldes isegi maailmas. Ta on saanud nii halb, et Phoenix politseiülem kanti üle hiljuti asendada kuue föderaal agendid politseiasutuste eriüksus nimega "home invasion ja inimrööv täitmist". On palju valdkondi, kuritegevuse, kus inimesed on kriimustada nende peade tea kui pahad on kontrolli-home invasion on üks neist. Peaaegu kõik kodus sissetungide ja inimröövid vähemalt Phoenix ala on narkootikumidega seotud nii see pole šokk, et inimesed ATF tihedat koostööd Phoenix politseiosakond.

Taseme sagedus kodus sissetungide Phoenix on murettekitav. Nad saavad üha vägivaldsemaks ja seal ei tundu olevat vastus. Eriagent selle ATF ütles hiljuti küsimuse kodus sissetungide ei saa kontrolli alla mõni asutus-see on päris scary.There ole kahtlust, minu meeles, et lähedust Mehhiko piiril on osa probleemist, vaid kodus sissetungide on kuni üle kogu riigi. Nad on üleriigiline probleem. Korduma jõuks kodus invasioon on narkootikume. See on tõsi Phoenix ja ülejäänud riigis. Kodus invasioon on harva mõnda ebamäärane põhjus-seal on tavaliselt ravimeid involved.Home invasioon teiselt poolt, tehakse tavaliselt kaks või mitmes inimesi, kes on sageli relvastatud ja teadlikult valida, mida teha nende tegude kui homeowners on olemas.

See teebki need nii hirmutav. Vihma vägivallakuriteo esinevad suurendatakse dramatically.The parim kolm võimalust, et vältida kodus invasiooni esiteks ma arvan, on ei ole narkootikume oma maja starterid. Siis alati kasutada oma uksesilm, isegi kui te elate korteris keeruline või mobiili koju. Uuri, kes on teie esiuksest enne avamist. See sageli works.Another viis vältida kodus invasioon on paigaldada ka koju varjatud kaamerad või varjatud turvakaamerad teie ees ja taga ukse. Kui halvad poisid juhtuvad saada siis vähemalt on pilt neile näitama politseiametnikud identifitseerimiseks.

Brinno Varjatud välisuks turvakaamerad Visitor Logi kaamera:

brinno PHV mac

Installtion väga lihtne

brinno PHV mac

Varjatud välisuks turvakaamerad: Brinno PHV MAC (Visitor Logi kaamera) on peidetud pärast traditsiooniline uksesilm objektiiv.

Auto tuvastada, kes külastavad: Auto Salvesta video: Sensor ehitada: auto avastamise ja salvestamise Micro SD kaardi

image

Energiasääst: saadaval 9000 peeps koos 4 AA patareid, 12 kuu edasi kasutada.

brinno PHV mac

Külaliste raamat: igapäevane taasesitada videot

brinno PHV mac

Kust osta

tehnoturg
tehnoturg

Website:
www.tehnoturg.ee

Umbes Brinno

Lisaks sellele äri Brinno on välja erakorralise Imaging töötlemine tuum pädevus ja kombineeritud ta unikaalse kujunduse toota taskukohane, ülimadala voolutarbega kaamerad. Brinno on praegu üks maailma liidrite pilditöötluse ja energiasäästu tehnoloogia ja on spetsialiseerunud tootma kauakestvaid akutoitega autonoomne fotograafia seadmed. Lisateavet on siin oma veebilehel: www.brinno.com

Artikkel alates

https://peepholeviewer.wordpress.com/2013/12/06/hidden-front-door-security-camera-where-to-buy/

Tag:

Varjatud Turvakaamerad, varjatud kaamerad, varjatud turvakaamerate, varjatud kaamerad kodus, adt varjatud kaamerad, turvakaamerate näpunäiteid, peidetud videokaameraga maja spioonikaamera FOR OFFICE, kuidas adt peida kaamerad, kodu turvakaamerate süsteemi peidetud ürspion-Monitor mit DVR | Die Haus-oder Wohnungstür ist die wichtigste Sicherheitsschwelle. Der Türspion-Monitor wandelt ein schwer zu erkennendes Türspionbild Ein klares Grosses Monitorbild um. Um festhalten zu können, wer vor der Tür seisma, ist der Monitor mit einem Digitalrecorder ausgestattet. Die Einfache Eintastenbedienung und die Vergrößerungsfunktion sorgen des weiteren für mehr Sicherheit. | Einfache EintastenbedienungLC-Display mit GrösseM BetrachtungswinkelAusgleich des Fischaugen-Effektes | 4016138713862, Bewegungskamera, Türkamera, Haustür Kamera, Türspion Kamera; uksesilm vaataja, uksesilm kaamerat Digitaler Türspion; Mirilla Digitaalne; Deurcamera; Spioncino Digitale

Leave a comment